Gyors – Modern – Felhasználóbarát

Ezek voltak az elsődleges irányelveink a Websas új weboldalának elkészítésekor!

LÁSSUK, MI LETT AZ EREDMÉNY!

Loading...

Amit alkottunk

FŐOLDALI VIDEÓ IMPLEMENTÁCIÓ

Manapság egyre nagyobb divat videót használni a főoldalon slider helyett. Mivel a Websas egy rendkívül innovatív cég, külön kérésük volt, hogy “dobjuk” fel a főoldal egy általunk megvágott, gyönyörű timelapse videóval. Az eredmény magáért beszél:)

KAPCSOLAT AZ ÜGYFÉLKAPU RENDSZERREL

Egy ilyen nagy múltú cégnél, mint a Websas, nem ritka, hogy saját ügyfélkapu felületet üzemeltetnek. A domain név regisztráció esetében a pontos adminisztráció elengedhetetlen. Pontosan ezért kötöttünk össze az új weboldalukat az ügyfélkapu rendszerükkel.

JÓL NAVIGÁLHATÓ WEBOLDAL

A domain és tárhely közegben, nem ritkaság, hogy nem találja meg a látogató amit keres. Pontosan ezért, már a főoldalon könnyedén rátud bárki szűrni a kedvenc domain nevére és regisztrálni is tudja.

INFORMATÍV TARTALOM

Mi is a domain név? Mire tudjuk használni és milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a regisztrációkor? A weboldal minden kérdésre választ ad, amely az adott szolgáltatás kapcsán felmerülhet.  Tudjuk, hogy a tájékozottság magabiztossá tesz!

Mindig a megfelelő szemléltetési eszköz használata!

Hogyan lehet eladni egy kiváló programot? Természetesen úgy, ha megmutatod a felületet a célközönségnek.

A WHM egy ismert software azok körében, akik potenciális viszonteladók lehetnek a Websas számára! Nagy gondot fordítottunk tehát, annak kiemelésére az oldalon. 

ELŐTÉRBE HELYEZZÜK AZ ELŐNYEIDET!

Lenyűgöző design, de informatív és érdekes tartalom. A komplett szövegírás és keresőoptimalizálás után lényegesen megnövekedett a Websas forgalma.

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak.