Tagyon birtok – Egy igazán egyedi weboldal!

Loading...

Amit alkottunk

RESZPONZÍV WEBSHOP

Egy olyan webshop, amelyről mobillal is könnyedén tudnak vásárolni a látogatók. Ez rendkívül fontos, hiszen köztudott, hogy a látogatók 60%-a mobilról nézi az adott cég weboldalát.

INFORMATÍV DESIGN ELEMEK

A Tagyon birtok esetében is fontos, hogy kellőképpen tájékoztassa a weboldal a látogatókat arról, hogy valójában, mivel is foglalkozik a cég. Természetesen ez minden vállalkozásról elmondható, hiszen már a főoldalon közölnünk kell, pontosan mi is a cég fő portfóliója.

EGYEDI MEGJELENÉS

Manapság már bárkinek lehet modern weboldala. Mindazonáltal mi mindig arra törekedtünk a munkánk során, hogy olyan oldalt készítsünk, amely képvisel valamit. Képviseli az egyediséget és a Brandet, amely mögötte van. Kitűnik a tömegből.

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak.

Wireframe

A vendéglátóiparban különösen fontos az egyedi megjelenés. Az oldalvázlatok elkészítését követően, neki is kezdtünk a sitebuild-nek. Elsődlegesen az volt a célunk, hogy egy olyan weboldalt alkossunk, amely megfelelően informatív, ugyanakkor vásárlásra ösztökél.

A TARTALOM LEGYEN INFORMATÍV, A VÁSÁRLÁS GÖRDÜLÉKENY!

A webshop kialakításánál nagy gondot fordítottunk a gyors és hatékony ügymenetre. Az volt a célunk, hogy minden fontos információt megkapjon a látogató, amire csak szüksége lehet.