Fegyverünk a seotools!

A seotools egy olyan gyűjtő fogalom, amely a különböző marketing stratégiai és kereső optimalizálási eszközöket foglalja magában. Számtalan tényezőből tevődik össze egy tökéletesen optimalizált weboldal konstrukciója. 

LINKÉPÍTÉS

A linképítés mind a weboldalad számára, mind pedig a marketinged szempontjából is meghatározó tényező. Alapvetően a belső linkeléseid a felhasználó navigálását segítik, a külső hivatkozások pedig a népszerűségedet növelik. Természetesen minél több releváns és hasznos hivatkozás mutat a weboldaladra, annál jobb helyre fogsz kerülni a Google keresőjén belül is.
A linképítés, a megfelelő marketing szövegek, a tökéletes helyre implemetált kulcsszavak, csak érintőleges részei a seotools fogalmának. Meta és leíró tagok elhelyezésére is szükséged lesz, hogy a Google ún. kereső pókjai fel tudják térképezni az oldaladat. Ráadásul ezek nagy segítségedre lesznek a linkelés során is, hiszen lesz egy megadott címed és leírások is az adott weboldaladhoz. Képet is hozzá tudsz rendelni, ezáltal a későbbi munkát is megspórolod, ha elvégzed ezeket a lépéseket.
A seotools minden olyan eszközt magában foglal, amelyekre szükséged van a látogatottság növekedéséhez. A linkek elhelyezése különböző, magas értékű weboldalakon is ezek közé tartozik.