Online Marketing

Az online marketing rendkívül fontos tényezője a vállalkozásodnak, hiszen ez az elsődleges csatorna, amely potenciális vevőket, érdeklődőket hozhat neked. Na, de mire helyezzem a fókuszt? Facebook, Adwords, sajtó, hideghívás?

MESÉLJEN ÉS INFORMÁLJON A WEBOLDALAD!

Nagyon sok esetben találkozunk olyan oldalakkal, ahol egyből önmagukról kezdenek a tulajdonosok mesélni. Nem célszerű azzal kezdened, hogy honnan jöttél, ki vagy te, mik a céljaid. A legfontosabb, hogy azt prezentáld, mit tudsz nyújtani a látogatónak. Természetesen kell egy olyan menüpont, ahol magadról is írsz, hagyod, hogy megismerjenek. Azonban fontos, hogy ez egy külön menüpontban kapjon helyet.

SOHA NE SZIDD A KONKURENCIÁT!

Mindenkitől lehet valamit tanulni, ez az élet legtöbb területére igaz. Amennyiben megkérdezi tőled egy ügyfél, mi a véleményed a konkurens cégről, nagyon fontos, hogy ne azzal kezd, hogy elkezded rossz fényben feltüntetni. A weboldaladon is tartózkodnod kell az ilyen jellegű tartalomtól. Nyugodtan elmondhatod, hogy jók, de bizonyos dolgokat ti egy kicsit másképp csináltok.
Láthatjátok, hogy az online marketing egyáltalán nem egyszerű. Természetesen minden cég esetében változó, hogy milyen eszközt érdemes használni, illetőleg melyik a leghatékonyabb csatorna.
Mindazonáltal számos olyan lehetőséget kínálunk neked az online marketing területén, amely garantált, fix számú látogatót hozhat a weboldalad számára. Ilyen az Index cikk megjelentetés, ahol elérhetsz akár 10.000 embert is, és mi elért emberenként mindössze 10 Ft – ot kérünk egy cikknél. Online marketingre fel!