MARKETING

 

A marketing kétségtelenül az egyik legfontosabb tényezője egy weboldalnak. Hiába van jó, termékünk, ha nem tudjuk azt megfelelően lekommunikálni a potenciális látógató közönségünk felé. Sokszor találkozunk olyan weboldalakkal, ahol nincs megfelelően kiépítve a termék struktúra és a szövegek nem informatívak. Gondolj bele, hiába van jó terméked, ha nem tudod megfelelően szemléltetni, miért is hasznos.

SOCIAL MARKETING

Kétségtelen, hogy nem tudjuk megkerülni a social marketinget. A Facebook egyre nagyobb teret hódít, ezért nem kérdés, hogy lennie kell saját oldaladnak ezen a közösségi platformon. Ugyancsak fontos a Google+, hiszen magának a keresőnek a social hálózatáról beszélünk. Tulajdonképpen minél több közösségi hálózaton jelen vagy, annál több csatornán keresztül tudod az oldaladra és a vásárlásra csábítani a látogatóidat.

ADWORDS

Az Adwords egy rendkívül komplex rendszer. Időbe telik mire megtanulod, hogy melyek azok a konfigurációk, amelyekkel sikereket érhetsz el. Megfelelő utánajárás nélkül, nem fogsz kirobbanó vásárlói közösséget toborozni és pénzkidobásnak fogod érezni az egészet. Az alábbi videón egy rendkívül hasznos Adwords bemutatót készített a Google: https://www.youtube.com/user/learnwithgoogle 
Akár cikket is meg tudunk jelentetni az Indexen rólad és cégedről, illetőleg arról a témáról, ami veletek kapcsolatos. Miért is jó marketing csatorna ez? Egyszerű! Nincs olyan lehetőség ahol tízezer embert el tudnál érni és amely hatékonyabb lenne ár – érték arányban.
Kiváló marketing megoldásokkal fogjuk weboldalad látogatottságát felturbózni, annak érdekében, hogy minél nagyobb forgalom növekedést érj el!