Blog készítés

Cégünk portfóliói közé tartozik az egyedi blog készítés is. A blog egy nagyon fontos csatornája a marketingednek, hiszen értékes, hasznos és releváns tartalmak megjelenítésével tudod rendszeressé tenni a látogatóidat weboldaladon. Már számos blogger keresett elképesztően nagy összegeket az ún. publisher blogjával.
SAJÁT BLOG KÉSZÍTÉS NEKED!
Ahogy már korábban írtuk a Google úgynevezett publishereknek nevezi a nagy forgalmú blogokat. Mit is jelent ez? Érdekes tartalmat, amelyet visszatérő látogatók szemlélnek nap mint nap. Blogunkban számos érdekes információt kaphatsz a blog készítéssel és az Adsense összekötéssel kapcsolatban is.
A blog készítés legnagyobb előnye, hogy nem szükséges komoly anyagi erőforrásokat felhalmoznod, mielőtt belevágnál. Nálunk már 70.000 forinttól elindíthatod a saját blogodat, egy egyedileg megtervezett borító képpel ellátva. Ezt követően arra kell koncentrálnod, hogy elérd a megfelelő célközönséget a tartalmaddal. Természetesen számos népszerű téma közül válogathatsz: Egészség, Tudomány, Technika, Sztár hírek. Az a cél, hogy visszatérő látogatókat toborozz magadnak, ezt követően elkezdheted a pénzkeresést az Adsense segítségével.

Mi is az Adsense?

A Google saját hirdetői mechanizmusa, melynek segítségével különböző bannereket tudsz elhelyezni a weboldaladon. Ennek az a célja a nagy forgalmú blogok esetében, hogy a különböző hirdetések kihelyezéséért a Google pénzt fizessen neked. Amennyiben szeretnél többet megtudni a használatáról olvasd el az alábbi cikkünket!
Gondolj bele mennyi lehetőség rejlik abban, ha hasznos információkkal látod el a látogatóidat, vagy megoldást kínálsz egy adott problémára. Blog készítés magas fokon! Keress minket!