Lássuk, hogy áll össze a SEO kép!

Social Média

Igyekezz minél több social platformon megjelenni, hiszen ezek a linkek rendkívül értékesek lehetnek a weboldalad számára!

Weboldal optimalizálás

Nagyon fontos, hogy a weboldalad, a lehető leggyorsabb és legjobban kezelhető legyen. A Google számára nagyon fontos a felhasználói élmény, ezért komoly energiát és odafigyelést érdemes fektetni az optimalizálásba. Ne feledd, a te érdeked is, hogy a látogató jól érezze magát nálad!

Weboldal analítika

Rendkívül fontos, hogy folyamatosan mérjük a keresőptimalizálási tevékenységeinket. A kulcsszavak népszerűsége bármikor változhat, ezért kell mindig ellenőrizni, hogy a leghatékonyabbakat használjuk. A linképítés alkalmával szintén meg kell néznünk, hogy valóban értékes honlapokra helyezzük el a hivatkozásainkat. Nem utolsó sorban a marketing tevékenységeink is folyamatos analizálást igényelnek.

Tartalom

A jó tartalom ott tartja és vásárlásra készteti a látogatót. A kulcsszavaid hatékonyságán túl, nagyon fontos a megfelelő sűrűség betartása is.

Kulcsszavak

A kulcsszó az a szó vagy kifejezés, amire szeretnéd, ha a weboldalad a Google keresőben az első helyre kerülne.Kulcsszavakkal találkozhatsz a weboldalad tartalmában és a forráskódban is. Amennyiben bizonyos kulcsszavak nem szerepelnek a weboldalad szövegében, amelyek egyébként fontosak lennének, az adott téma tekintetében, biztos lehetsz benne, hogy nem fog az oldalad a keresőben megjelenni.

Linképítés

Nem titok, hogy a Google számára az a weboldal, amelyre több, nagyobb látogatottságú site is hivatkozik, lényegesen előrébb kerül a sorban. A linképítés egy hosszú és fáradtságos folyamat, mindazonáltal elengedhetetlen az előrejutáshoz.

Csomagjaink

SEO STARTER

 • Analytics konfiguráció
 • Search console konfiguráció
 • Facebook pixel implementáció
 • Seo hiteles forráskód
 • Meta adatok kitöltése
 • Sitemap

SEO MEDIUM

 • Analytics konfiguráció
 • Search console konfiguráció
 • Facebook pixel implementáció
 • Seo hiteles forráskód
 • Meta adatok kitöltése
 • Sitemap
 • Kulcsszó elhelyezés
 • Weboldal gyorsítás – Technikai SEO
 • 3 erős link elhelyezés releváns oldalakon

SEO MASTER

 • Analytics konfiguráció
 • Search console konfiguráció
 • Facebook pixel implementáció
 • Seo hiteles forráskód
 • Meta adatok kitöltése
 • Sitemap
 • Kulcsszó elhelyezés
 • 4 PR CIKK
 • Weboldal gyorsítás – Technikai SEO
 • 6 erős link elhelyezés releváns oldalakon

Amiben segítünk neked

A legnépszerűbb analizációs software-t installáljuk fel neked, saját felhasználónévvel és jelszóval, hogy bármikor ellenőrizni tudd, milyen fejlesztésekre lesz szükséged az oldaladon.
Egy teljesen új, modern és keresőoptimalizált szöveget szolgáltatunk neked, olyan marketing megoldásokkal, amelyek megragadják a látogató figyelmét és vásárlásra késztetik
Ez már egy prémium szolgáltatás. Fél évig elemezzük az oldaladat és fejlesztjük keresőoptimalizálási szempontból. Sokan komoly összegekért tartanak SEO szakembert, NEKED erre nem lesz szükséged, ha Business csomagunkat választod. Természetesen van lehetőség rá, hogy megrendeld a hosszabbítást, érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.
Ez a szolgáltatás is felhőnk segítségével valósulhat meg. Lényege, hogy a statikus képeit különböző szervereken tároljuk a weboldaladnak, így ha látogató érkezik mindig a legközelebbi szerverünkről tölti be az adatokat, ezáltal drasztikusan növeli az oldalad sebességét.!
A keresőrobotok számára az egyik leíró információ az oldalad tartalmáról a meta tagokban rejlik. Ezeknek a tagoknak megfelelő szerkesztése kulcsfontosságú kérdés a tökéletes találati lista helyezés elérése érdekében.
A Google egyik szempontja a rangsorolásra az, hogy az oldalon lévő információk a megfelelő html szerkezetben, a megfelelő módon legyenek eltárolva. Minden robotnak van egy bizonyos fajta logikája, ami alapján ezeket a html tagokat végigpásztázza. ezen logika figyelembe vételével történő forráskód felépítés szintén kulcsfontosságú kérdés.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

10 ÉV TAPASZTALAT
RELEVÁNS REFERENCIÁK
TÖBB MINT 500 ELVÉGZETT MUNKA

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! “

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel,Nyikos Béla Köszönöm!:)

Nyikos Béla, Moviepainter

Keresőoptimalizálási

SZOLGÁLTATÁSAINK

Csomagunk keretein belül a legnépszerűbb analizációs softwaret installáljuk fel neked, saját felhasználónévvel és jelszóval, hogy bármikor ellenőrizni tudd, milyen fejlesztésekre lesz szükséged az oldaladon.

A keresőrobotok számára az egyik leíró információ az oldalad tartalmáról a meta tagokban rejlik. Ezeket az adatokat töltjük fel helyesen a weboldaladra.

Seo Hiteles forráskódot szerkesztünk neked. A Google egyik szempontja a rangsorolásra az, hogy az oldalon lévő információk a megfelelő html szerkezetben, a megfelelő módon legyenek eltárolva. Minden robotnak van egy bizonyos fajta logikája, ami alapján ezeket a html tagokat végigpásztázza. ezen logika figyelembe vételével történő forráskód felépítés szintén kulcsfontosságú kérdés.

Természetesen a releváns oldalcímkék is rendkívül fontosak, ezért azokat sem felejtjük ki a csomagból.

Seo kettes csomagunk azontúl, hogy tartalmazza az egyes csomag minden tételét, kiegészül egy izgalmas szolgáltatással. Az egész weboldalad szövegét megírjuk ügyelve arra, hogy marketing és keresőoptimalizálási szempontból is tökéletes legyen.
Természetesen a keresőoptimalizálás egy folyamat, ezért, ha szeretnénk minél hatékonyabbak lenni, folyamatos odafigyelést igényel. Hármas csomagunk folyamatos monitoring szolgáltatást biztosít 4 hónapig. Továbbá a népszerű CDN technológia segítségével teszi villámgyorssá a weboldaladat!

NEM GYŐZTÜNK MEG?

TEKINTSD MEG REFERENCIÁINKAT ÉS AZOKAT AZ ÜGYFELEKET, AKIK MÁR ELÉGEDETTEK A SZOLGÁLTATÁSAINKKAL!