mrseo-logo-medium

A MrSeo 2015 ben alapult azzal a céllal, hogy minőségi és produktív oldalakat hozzon létre, a mai igényeknek és a jövőbe vetített elvárásoknak megfelelően. Szeretjük amit csinálunk és folyamatosan arra törekszünk, hogy jobbat alkossunk- mindig napra készen állunk a kihívások elé, hogy egy újabb művet tehessünk fel a digitális horizontra. Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleinkkel a szoros együttműködés, a folyamatos tájékoztatás és a lépésről lépésre haladás hozza meg a gyors és preciz munka gyümölcsét.

MARADANDÓ ÉRTÉKET ALKOTUNK ÉS EZ A SZENVEDÉLYÜNK, EZÉRT VAGYUNK SIKERESEK!

Minőség, hatékonyság, precizítás.

Alapelvünk, hogy minden körülmények között minőségi munkát adunk ki a kezünkből, és arra törekszünk, hogy weboldalad nem csak modern és tetszetős legyen, hanem a lehető legjobb helyre kerüljön a Google keresőmotoron belül.
A prémium minőség nálunk alapkövetelmény!

Innovatív megközelítés.

Hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött úgy döntöttünk, hogy mixeljük a kereső optimalizálást és a marketing tudást egy igazán reszponzív, ütős design – al, így nem kell külön Seo szakembert, designert, weboldal programozót és marketinges szövegírót keresned.
Nálunk minden egy helyen van! – Jól hangzik igaz?

Veled minden lépésnél!

Segítünk megtervezni és online formába önteni az elképzeléseidet! A marketinget is úgy alakítjuk, ki, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálja weboldaladat!

ÜGYFELEINK

Zrt, Kft, Magánvállalkozás. Megrendeléseink a legkülönbözőbb szegmensekből érkeznek, eltérő elképzelésekkel és célokkal. Egy dolog azonban közös: Az elégedettség.

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! ”

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel,Nyikos Béla Köszönöm!:)

Nyikos Béla, Moviepainter

AMIHEZ IGAZÁN ÉRTÜNK

Komplett weboldal kivitelezés, weboldal elhelyezés.
Teljes arculati anyagok megtervezése, branding, offline-online grafikák kivitelezése, tanácsadás. 

Off-Page/On-Page – SEO 90%
HTML/CSS 95%
Webdesign 100%
Wordpress 100%