Főkert Nonprofit Zrt.

Egy állami cég honlapja komoly elvárásokat kíván,de örömmel vállaltuk a kihívást.

A munka érdekessége, hogy egy olyan titkosított közbeszerzési dokumentum tárat kellett egy WordPress keretrendszerben használnunk, amely admin oldal moderálható. Mindazonáltal csak megfelelő személyek láthatják/tölthetik le, ezeket a dokumentációkat.

STORYLINE

Tagyon Birtok

A Tagyon birtok az egyedi weboldalak iskolapéldája. Ennél a WordPress fejlesztésnél is különös tekintetet fordítottunk rá, hogy ne egy tipikus online megjelenést készítsünk. Méltán szimbolizálja, hogyan is kell egy brand-nek megjelenni a piacon, igazán gördülékenyen sikerült együttműködnünk!

Kíváncsi vagy rá, hogy csináltuk? Ismerd meg a történetét!

Storyline”

Websas – Egy 12 éves hosting szolgáltató megbízása

A Websas már régóta tevékenykedik a tárhely és domain szolgáltatás piacán. Szerették volna az új WordPress weboldalukat egy teljesen modern alapra helyezni. A sebesség és a letisztultság volt számukra rendkívül fontos tényező.

Az eredmény lenyűgöző. Elsőként ők voltak, akik külön kérték a videó beágyazást a főoldalba, amely külön funkcionális billentyűket is tartalmaz. Sikerült egy gyors, flat és jól navigálható oldalt készítenünk nekik. Köszönjük a közös munkát!:)

Storyline”
Loading...

150 éves jubileumi weboldal!

  • Továbbfejlesztett admin felület

  • Egyedi jubileumi logó készítés

  • Hatékony blogrendszer

  • Egyedülálló WordPress feltöltési felület

Storyline
Ez a fokert150 főoldala

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! ”

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel,Nyikos Béla Köszönöm!:)

Nyikos Béla, Moviepainter

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak.