Értéket

TEREMTÜNK

Reszponzív design. Új weboldalad minden eszközön kiválóan fog mutatni. Tudjuk, hogy az okostelefonok használata ugrásszerűen megnövekedett az elmúlt években és ez csak növekedni fog. Tökéletes megjelenés tableten és mobilon is! A weboldal fejlesztés teljes folyamatát felügyelheted!
NEM BÍZZUK A VÉLETLENRE

Weboldalakat készítünk

ÉS OPTIMALIZÁLJUK IS ŐKET,

HOGY A LEHETŐ LEGJOBB HELYRE KERÜLJ A KERESŐN BELÜL!

Mit fog tartalmazni az új weboldalam?

Mindent, amely egy tökéletes induláshoz szükséges: Akár több száz kinézet közül választhatsz, már a legkisebb csomagunknál! – Facebook instagram, twitter ikonok és hivatkozások – Kapcsolati form – Professzionális admin felület – Főoldali slider – Fejléc és bemutatkozó menüpont – Google maps – Sitemap – Galéria – Reszponzív design
NÉZD MEG CSOMAGAJÁNLATAINKAT

Légy Te

A VÁLTOZÁS,

AMIT LÁTNI AKARSZ A VILÁGBAN!
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL!
0 ÉV
TAPASZTALAT!

AMIT NYÚJTANI TUDUNK NEKED

Biztonság és Sebesség!

Gyors és biztonságos weboldalat fogsz kapni tőlünk. Felejtsd el, hogy százezreket költesz SEO-ra és optimalizálásra, tőlünk mindent készen fogsz kapni!

Tartalom

A jó tartalom megfog, a jó tartalom ott tart és megragadja a figyelmet. A jó tartalom bizalmat sugároz, értékeket közvetít. A jó tartalom ELAD..Mi ebben fogunk segíteni neked:)

Tudatos stratégia

Egyeztetünk veled.Felmérjük az igényeket és folyamatában dolgozunk. Szisztematikusan építjük fel a designt és a funkciókat is. Minden esetben készül oldalvázlat és weboldal fejlesztés közben is igazodunk az elképzeléseidhez!

Marketing centrikus szövegek

Weboldalad tartalma is eladásra optimalizálva. Megfelelő kulcsszavakkal többet érhetsz el, mint gondolnád! Kiválasztjuk azokat a hatékony szavakat, kifejezéseket, amelyek a leginkább keresettek a Google keresőmotoron belül.

Tapasztalat

10 év nem kis idő, különösen a “webes” szakmában. Azért egyesültünk a MrSeo égisze alatt, hogy egységesen mind design, mind programozás és keresőoptimalizálás szempontjából, a legjobbat nyújtsuk neked!

Marketing centrikus szövegek

Mi nem fogunk eltűnni előled, mint az online “garázs” cégek. Vállaljuk magunkat és felelősséget vállalunk a munkánkért és annak minőségéért is! Nem kell attól tartanod, hogy nem találsz meg minket! Állunk rendelkezésedre:)
LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

Többet szeretnél tudni a

MUNKÁNKRÓL?

Számos hasznos információt szerezhetsz arról, mi is a keresőoptimalizálás és miért fontos figyelmet fordítani rá. Sokaknak ez egy idegen terület, viszont blogunk segítségével olyan tippeket kaphatsz, amelyekkel te is tudod az oldalad egyes részeit optimalizálni. Tudj meg többet a weboldal fejlesztés rejtelmeiről is!
OLVASD EL BLOGUNKAT

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! “

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT

“Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat és személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel, Nyikos Béla Köszönöm!:)”

Nyikos Béla, Moviepainter

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, AHOL A KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOKON TÚL SZÁMOS ÉRDEKES TIPPET KAPHATSZ A WEBOLDALAD OPTIMALIZÁLÁSÁRA!