Van kérdésed? Van válaszunk! Fordulj hozzánk bizalommal!

Megtaláltad, amit szeretnél vagy még lennének kérdéseid?  Meg vannak a konkrét terveid és választanál mintát az új oldaladhoz, vagy kíváncsivá tett, hogy mi milyet ajánlanánk neked? Érdeklődnél a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? 
A kapcsolat rendkívül fontos, hiszen így tudjuk felmérni a pontos igényeidet is. Mi nem hagyunk magadra a választással:)

MINDEN ESETBEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE!

Természetesen csomag ajánlatainkon túl, egyedi megrendeléseket is fogadunk. Amennyiben csak szeretnéd gyorsabbá tenni a weboldaladat, vagy keresőoptimalizálni, mi ingyenesen felmérjük neked seo szempontból.

Nyugodtan tüntesd fel a közleményben, hogy pontosan melyik weboldalt szeretnéd ellenőriztetni és mi küldünk neked egy személyre szabott ajánlatot az optimalizálásra. Általában Wordpress keretrendszerben dolgozunk, de akár az egyedi kódos weboldaladat is optimalizáljuk.

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! “

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel,Nyikos Béla Köszönöm!:)

Nyikos Béla, Moviepainter

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak. Az úgynevezett storyboard azért készült, hogy rálátást nyújtson a munkafolyamatainkra. Abból a szempontból is rendkívül előnyös, hogy ki tudjátok választani azokat a funkciókat, amelyeket érdekesnek találtok és szívesen alkalmaznátok a saját weboldalatokon.