Főkert 150 – Jubileumi weboldal

EGYEDI LOGÓ ÉS EGYEDÜLÁLLÓ FELTÖLTÉSI TECHNOLÓGIA

Loading...

Amit alkottunk

Egyedi logó

A Főkert Nonprofit Zrt. immáron 150 éve tartja karban a zöldterületeinket. Abból a célból keresték meg ismét cégünket, hogy egy olyan egyedi logót készítsünk, amely képviseli az egész marketinget, amely ezzel kapcsolatos.

Térképes megjelenítés

Miért is ne kapcsolhatnánk emlékeket a térképen bizonyos helyekhez? Miért ne jeleníthetnénk meg őket? A főoldali sitebar térképen megjelenít minden helyszínt, amely feltöltésre kerül.

Feltöltő rendszer

A WordPress keretrendszeren belül egy olyan feltöltési lehetőséget adunk, amely lehetővé teszi a látogatók számára saját anyagok implementálását. Természetesen a megfelelő admin-backend oldali ellenőrzés alatt. Ezzel a technológiával moderálhatóak a posztok, de egy kattintás után megjeleníthető a tartalom. 

Ügyfél admin felület

Egyszerű és könnyen kezelhető admin felületet alkottunk. Egy olyan interface, ahol bárki könnyedén eligazodik és nem okoz problémát a feltöltés. 

Életérzés közvetítése a látogató felé

Ki ne emlékezne még a medvecukorra, a fagyi árusra a Hősök terén vagy a milliónyi kedves emlékre, amelyet az alsó rakparti sétány vagy a Szent István park őriz. Ezeket az emlékeket közvetítjük, lenyűgöző design elemekkel az oldal látogatói felé. A cél az volt, hogy emlékek, életképek megosztására ösztönözze a látogatót. Az eredmény magáért beszél.

Biztonsági funkciók implementálása az admin rendszerbe

Figyelembe véve, hogy a látogatók bármilyen tartalmat feltölthetnek, megoldást kellett találnunk a megfelelő ellenőrzésre. Egy olyan plusz biztonsági funkciót tartalmaz a WordPress admin, melynek segítségével el tudjuk fogadni, vagy éppen elutasítani a látogató által posztolni kívánt tartalmat.

Wireframe  – Oldalvázlat

logóval ellátott wireframe

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak.