A Főkert Story – Webfejlesztés

EGYEDI DESIGN EGY KÖNNYEN NAVIGÁLHATÓ ÉS IGAZÁN KÜLÖNLEGES WEBOLDAL KERETEIN BELÜL!

BLOG

A megrendelő részéről rendkívül fontos volt egy jól működő blogstruktúra létrehozása. Az új cikkeket az intelligens slider automatikusan megjeleníti és behelyettesíti a főoldalon:)

Szolgáltatások

A szolgáltatások és maga a cég fő portfóliói természetesen ebben az esetben is a főoldal elején találhatóak. Függetlenül attól, hogy Non profit szervezetről beszélünk, itt is az volt a cél, hogy ne kelljen a látogatónak keresnie, mivel is foglalkozik a weboldal mögött lévő cég.

Térképes intelligens kereső

A főkert közel 150 éve tartja karban zöldterületeinket. Mik is ezek pontosan, mennyire széleskörű a cég tevékenysége. Nos, egy olyan intelligens térképes keresőt implementáltunk amely minimum 10 szempont alapján listázza ki nekünk, hol folytat munkálatokat a vállalat. A webfejlesztés célja, ebben az esetben is az információ szolgáltatás volt.

Innovatív, automata Slider!

Egy olyan önműködő slider technológia, amely automatikusan kiválogatja az új híreket és meg is jeleníti őket a hírek készítésének időpontja alapján!

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a webfejlesztés egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak.