AJÁNLAT KÉRÉS

Kérjük a weboldalad nevét mindenképpen tüntesd fel az ajánlatkérés során, mert így tudunk személyre szabott megoldást adni Neked! Természetesen minden ajánlatkérést különállóan és személyre szabottan kezelünk.

Nincs két egyforma cég, ezért nincs két egyforma weboldal sem. Mi nem tucat terméket árulunk, hanem egyedi weboldalakat. Ebből kifolyólag rendkívül fontos, hogy minél több információt megossz velünk magadról és a tevékenységedről:)

NEM KELL TÖKÉLETESEN BIZTOSNAK LENNED BENNE, HOGY MILYEN WEBOLDALT SZERETNÉL. 

Az a célunk, hogy olyan értéket adjunk át neked, amellyel a későbbiekben profitot tudsz termelni, ezért számunkra is fontos, hogy megfelelően átbeszéljük a részleteket. Nekünk van tapasztalatunk a szakmában és NEKED is van a saját tevékenységi körödben, ezért elengedhetetlenül fontos a megfelelő kommunikáció! Mi veled leszünk minden lépésnél!

RÓLUNK MONDTÁK

“Egy olyan csapat, ahol a kedvesség, a figyelmesség és a profizmus együtt van jelen!”

Kocsis-Cséfán Hajnalka, Homestyler.hu

“Segítségetekkel teljesen megújult a Főkert Nonprofit Zrt. online portfóliója. Köszönjük, hogy büszkék lehetünk az új weboldalunkra! ”

Dékány Szilveszter - Marketing vezető, FŐKERT NONPROFIT ZRT.

“Dokumentumainkat bizalmasan kezelve egy számunkra könnyen használható felületet fejlesztettek le, amellyel megkönnyítették a munkánkat.

Természetesen csak ajánlani tudjuk szolgáltatásukat , hiszen mindig a betartott határidőn belül végezték el feladatot és bármilyen probléma felmerült, gyors segítséget kaptunk tőlük.”

Böszörményi Márta – Közbeszerzési Osztályvezető

Weboldalam engem,kezem munkáját,kreativitásomat,pályafutásomat személyemet tükrözi. Időben teljesítették a megbízást és bármilyen kérdésem felmerült fel, még a teszt időszak vége után is álltak rendelkezésemre,segítségemre. Mondhatom,hogy magukénak érezték oldalam létrejöttét,alakítását. Üdvözlettel,Nyikos Béla Köszönöm!:)

Nyikos Béla, Moviepainter

Referenciánk folyamatos feltöltés alatt vannak. Mivel szeretnénk minél átfogóbban bemutatni a storyline-on keresztül nektek a fejlesztések egész folyamatát is, csupán töredékei találhatóak meg ezen az oldalon a tényleges munkáinknak. Természetesen, ha egy specifikus funkció érdekelne, azzal is meg tudsz minket keresni bármikor. Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le mik azok a különleges funkciók, amelyek érdekesek lehetnek számodra, mi pedig küldünk egy példát rá a referenciáinkból!